Zorg voor jezelf

Mindfulnesstraining

Basistraining Mindfulness

In de basistraining Mindfulness oefenen we ons vermogen onze aandacht te richten op bepaalde aspecten die in ons lichaam waarneembaar zijn, zoals de beweging van de ademhaling. Dit vermogen zorgt ervoor dat we gereedschap in handen krijgen om gevoels-, gedachten- en gedragspatronen te kunnen doorbreken die ons  hinder geven. Het gevolg is dat we dagelijks terugkerende spanningen of negatieve gevoelens beter leren hanteren.

Doordat we ons meer bewust zijn van wat we ervaren,  kunnen we voorkomen dat we  in negatieve patronen verstrikt raken en komt er meer ruimte voor het waarnemen van positieve aspecten in het dagelijks leven.

Meer informatie Mindfullness training en data: Eerstvolgende training: (opgeschort vanwege Corona). Zie www.30now.nl voor een prachtig online aanbod als mogelijk (tijdelijk) alternatief.

Mindfulnesstraining najaar 2020 Harriet Hagenbeek

Herhaling en verdieping:

In de praktijk blijkt het (dagelijks) blijven beoefenen van de minfulnessvaardigheden regelmatig weer uit de dagelijkse routine te verdwijnen wanneer we dit niet met zorg inplannen. Voor een aantal mensen is het herhalen van de basistraining behulpzaam om de dagelijkse routine van beoefening weer een boost te geven, naast het opdoen van verdiepende ervaring en inzicht in het eigen functioneren. Deelnemers die de training herhalen betalen de helft van de prijs.

 


Scroll naar boven