Zorg voor jezelf

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor:

1)Behandeling in de (generalistische) basis-ggz (vergoede zorg uit de basis verzekering en niet-basispakket zorg/onverzekerde producten(OVP) die soms wel uit de aanvullende verzekering worden vergoed, zoals burnout klachten en partnerrelatietherapie)

2)Coaching

3)Het volgen van een mindfulnesstraining/ compassietraining. (Tijdelijk niet aangeboden)

-U leest eerst hoe de gang van zaken is bij een eventuele te starten behandeling  en stelt u op de hoogte van tarieven en vergoedingen.

-Vervolgens vult u het aanmeldingsformulier in. De gegevens hiervan komen direct terecht in een beveiligd electronisch patienten dossier (EPD). Dit geldt voor aanmelding voor de basis-ggz. Voor aanmelding voor coaching en de mindfulnesstraining of compassietraining mag u ook het aanmeldformulier gebruiken, maar hiervoor kunt u zich ook telefonisch aanmelden.

Wachttijd  ggz: Aanmeldstop!

Let op! vanaf 2023 werk ik ongecontracteerd. Dit kan betekenen dat u vanaf januari 2023 een (groot/groter) deel van de behandeling (per sessie) zelf moet gaan bijdragen (betalen). Is dit voor u niet op te brengen dan raad ik u aan zich aan te melden bij een zorgaanbieder die wel een contract heeft met uw zorgverzekeraar.

Voor informatie belt u 010-4663157 en laat dan een voicemailbericht achter. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Met de nieuwe privacywetgeving is aanmelding via email met persoonlijke gegevens niet langer toegestaan.

De wachtlijst vindt u hier.

Scroll naar boven